På vent.

Av og til får jeg en følelse av å være et menneske spunnet og skapt av for skjøre sølvtråder. Det er ikke et spørsmål, eller et svar. Kun en konstatering av at livet er.

Og mens bloggen står litt stille, enten i påvente av inspirasjon til å fortsette, eller engasjement til å legge ned og starte på nytt. Er jeg på vent. Men hvorfor ikke skrive to setninger likevel?

Foto er hentet her.

Reklamer

6 kommentarer om “På vent.

 1. Du skriver veldig bra. Bruker ordene i din makt med forsiktighet og omtanke. Kanskje det ikke er så rart at de lar vente på seg litt, sånn av og til?

  Noen ganger er jo tilogmed vente-tiden er god tid. ;)

  • Takk!
   Noen ganger er det ikke så rart at det tar litt tid, nei. Da går det an å skrive noe annet. Oppgaver for eksempel:) Og ja; ventetid kan være så mangt…

 2. MT sier:

  Eit nydelig bilde :)

  Eg har lest tekstane dine her inne på bloggen din ei tid. Du skriv så vakkert,skjørt og tankevekkande og eg tenkjer at orda og innlegga dine fortjener ordentlege tilbakemeldingar. Så har eg sjølv i lang tid vore litt tom for ord og har tenkt eg skal kome tilbake til det.
  Eg skulle berre ha sagt det der og då,når eg hadde lest,sagt Takk. Av og til er det meir enn nok,å vite at ein utgjer ein forskjell. Og det gjer du med dine ord. Du formidlar tekstar med ordentlig innhald som berører sterkt. Få dei mellom to permar.kanskje også kunne du nytte det du har inni deg til å formidle i form av foredrag.
  Ein treng pauser som kan gi påfyll.
  Marieklem til deg,ein sterk ein.

  • Tusen takk for gode ord, Marie!
   Å vite at en utgjør en forskjell, er fint. Det er ikke alltid det trengs så mange ord heller. En sterk Marieklem holder lenge, tror jeg.
   Jeg funderer på to permer, men noe må løses opp på et eller anna vis. Kanskje det trengs et stort rom med gode pauser og utsikt, eller mulighet til å ligge på gresset og se på himmelen. Det er utrolig hvor mye åpne rom og tid kan skape.
   Vit at kommentarene dine utgjør en forskjell; de setter mot i meg. Når jeg leser de, får jeg av og til en følelse av å lese gode ord fra ei jeg kjenner godt.

 3. MT sier:

  Eg trur det er fordi ein skriv,formidlar og snakkar hjerte til hjerte eg Maryathome,at ein kjenner det som om ein kjenner personen bak orda.
  Eg les ein del bloggar,som uttrykker seg på ulikt vis. Når ord gir gjenklang i eige liv,når dei treff hjertet og ein «tør» gi uttrykk for dei tankar ein har seg i mellom,bloggar og den som kommenterar,ja då skapar ein nokre fine synlege strengar seg imellom :)

  Gode dagar ynskjer eg deg !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s