Om å bevare det som er levende

Ja. Velkommen til en endring her inne hos Maryathome. Utseendemessig. Ja – jeg er en som flytter på ting. Som trives med endring. Som trenger forandring og struktur når jeg har kjørt meg fast på et eller annet område i livet. Jeg er en person som ommøblerer uten skrupler, både i hjemmet, men også på bloggen – fordi den er et slags hjem. Før kunne jeg flytte rundt på møbler i leiligheten et par ganger per måned. Nå er det kanskje en gang i halvåret. Jeg har ikke de samme kreftene til å skyve rundt på tunge sofaer selv om jeg benytter puter som forflytningshjelpemiddel. Eller flytte bøker ut fra mine provisoriske Grans-bokhyller, og sette de på plass igjen etter å ha hostet lett av støvvirvlet som oppstår hver gang. Allikevel hender det at jeg gjør det – når det blir nødvendig for meg. Nå er det tid. Og jeg begynte med bloggen.

Du skjønner – jeg lever mye av livet mitt i hodet, men har i det siste fått et ønske om å komme nærmere livet, der det pulserer – hjertet. Det blir nesten et slags ønske om å innhente livet. På nytt. Være på leting etter det som gir varme. På et vis. Dette gjelder både leiligheten. Bloggen. Men først og fremst livet. Og samtidig er dette noe som flyter litt over i hverandre. Jeg har kjent en stund at jeg har følt meg innestengt på bloggen. Det var som å være gjest et sted som jeg ikke ønsket å være. Som å gå i tåke uten å finne frem. Så, jeg ønsker endring – for livets skyld. For at ikke engasjementet skal bli borte for meg. Jeg trenger hvite ark uten farger slik at jeg kan skrible ned mine kruseduller uten å kjenne meg låst av kaos og trange rammer. Innholdet på denne bloggen vil ikke endres. Tror jeg. Jeg kommer kanskje til å skifte tema innimellom når jeg trenger nye rammer. Fordi – det jeg forsøker er vel egentlig å male et bilde, men med det redskapet jeg har – ordene. Dette er et mangefasettert bilde. Jeg tror ikke det er mulig å se hele, men stykke og del. Bit etter bit. Så sett deg gjerne ned en liten stund her hos meg. Les og kommenter gjerne.

Reklamer

4 kommentarer om “Om å bevare det som er levende

 1. Det er i seg selv en ommøblering. Endring. Det å ønske å gjøre endring, er endring! Og du har alt begynt :) Jeg vil være med, og se veien din bli til. Jeg kommer gjerne hit og sitter litt …. Klem på deg! :)

  • Velkommen hit, Embla!

   Ja, en handling som følger av et ønske om endring,
   er absolutt en begynnelse.
   Jeg er glad for å ha mulighet til å kunne
   skape noen blanke ark.

   Jeg er glad for at du vil være med på
   denne veien, og at du tar deg tid til
   å sette deg ned litt,
   og kommentere.

   Klem tilbake til deg

 2. For en inspirerende blogg du har!
  Og så fantastisk godt du skriver!
  Som jeg gleder meg til å besøke deg her, takker for hyggelig hilsen hos meg og ønsker deg en nydelig morgendag!!
  Vi blogges:) og tvitres:)
  Klem Lokki

  • Hei Lokki,
   og varmt velkommen hit!

   Tusen takk skal du ha for gode ord-
   jeg er veldig glad for å ha denne bloggen –
   kunne gjøre noe jeg trives med.
   Det høres ut som om dagen i morgen blir
   koselig for dere:)
   Jeg er bedt på fastelavensboller – det blir stas:)

   Glad for å få følge deg!
   Klem,
   Maria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s